Aanpak

Bij ACS zoeken we naar oplossingen waar zowel de klant als de wereld van profiteert. Met onze geavanceerde concepten creëren we win-winsituaties waarin comfort, gezondheid en het milieu centraal staan.

Onze visie

Wij geloven dat het belangrijk is om goed te zorgen voor mens en milieu. Met slimme klimaatoplossingen voor gebouwen draagt ACS daaraan bij. Onze focus ligt daarbij op de punten gezondheid, comfort en duurzaamheid.

ACS loopt op deze punten voorop door continu te innoveren en met datagedreven oplossingen te komen die gebruikmaken van kunstmatige intelligentie (AI)

Hoe wij te werk gaan

voor de beste oplossing voor uw gebouw

1. Het doel bepalen

We kijken eerst naar uw vraag. Wilt u de eerste stap nemen naar energieneutraal, een comfortabeler binnenklimaat, een gezondere omgeving of een combinatie?

2. Kennismaken met uw gebouw

We installeren een Smartbase in uw gebouw. Deze verzamelt meerdere keren per minuut data over de werking van uw apparatuur en installaties.

3. Datagedreven oplossingen

Op basis van de verzamelde data brengen we met AI in kaart hoe we uw doel zo effectief mogelijk kunnen realiseren.

4. Implementatie

Wij zorgen ervoor dat uw doel gerealiseerd wordt en voorzien uw gebouw van slimme oplossingen.

5. Optimalisatie met data & AI

Niet elk gebouw is hetzelfde. Daarom vraagt iedere toepassing om gebouwspecifieke optimalisatie voor het maximale resultaat. We blijven data verzamelen en optimaliseren uw apparatuur continu met AI. Zo wordt uw gebouw steeds efficiënter, comfortabeler en/of gezonder!

6. De volgende stap

Bent u tevreden en denkt u over een verdere investering? Na een jaar is er genoeg data verzameld om de effecten van nieuwe investeringen te bekijken voordat ze zijn gedaan. Samen kijken we hoe we uw gebouw nog verder kunnen verbeteren.

Gebouwbeheersysteem Climatics

De gehele besturing van het gebouw is beveiligd en via de cloud bereikbaar. Door gebruik te maken van ons gebouwbeheersysteem Climatics, kan de gebouwbeheerder eenvoudig op smartphone, tablet of pc zijn gebouw(en) monitoren en aansturen.

Onze definitie van duurzaam

Duurzaam resultaat

U krijgt niet enkel nu resultaat, maar ook in de toekomst. Samen kijken we hoe we uw gebouw steeds dichter bij energieneutraliteit kunnen krijgen. Vanaf het begin af aan bespaart u fors op uw energierekening. Hierdoor ontstaan kansen om verder te investeren in verduurzaming.

Duurzame verbetering

We werken graag samen met uw specialisten en installateur. Daarbij dragen we graag kennis over. Samen zijn we namelijk in staat de lat nog hoger te leggen.

Duurzame techniek

Onze techniek is zo veel mogelijk gebaseerd op open source software zoals Linux en OpenPLC. Hierdoor kan iedereen ermee aan de slag en zit u niet vast in een systeem waar alleen een specialist bij kan.

Duurzame optimalisatie

Voor de optimalisatie van uw gebouw wordt uw eigen data gecombineerd met open data. Door alle beschikbare databronnen te gebruiken realiseren we een zo goed mogelijke optimalisatie van uw apparatuur.

Onze partners