Menu Close

Vacature
Manager Sales en Marketing

Heb jij passie voor sales en affiniteit met duurzaamheid in de gebouwde omgeving en de nieuwste innovaties op het gebied van ICT en machine learning? Ga je graag de uitdaging aan om innovatieve gebouwbeheersystemen in de Nederlandse markt te zetten? Heb je ook nog leidinggevende skills? En grijp je kansen als deze zich voordoen? Overweeg dan eens deze uitdagende stap in je carrière bij Advanced Climate Systems (ACS)!

Wat ga je doen?

Jij bent verantwoordelijk voor het volledig op de kaart zetten van deze nieuwe software voor eindgebruikers binnen Nederland. Jij vindt het een uitdaging de markt te veroveren en een goedlopende sales- en marketingafdeling op te zetten.

ACS staat voorop in nieuwe ontwikkelingen om de energieprestaties van maatschappelijk vastgoed te verbeteren. De afgelopen jaren heeft ACS hard gewerkt aan een softwareplatform voor gebouwmanagement op basis van data en artificiële intelligentie. Wat maakt deze technologie zo interessant? Het is een game changing technologie waarmee een gebouwenbeheerder of facilitair manager zelf grip heeft op de techniek in zijn gebouwen. De focus komt hiermee te liggen op de data en software-kant en niet bij de installaties. Op dit moment werken er ongeveer 25 medewerkers bij ACS, de verwachting is dat dit aantal binnen enkele jaren verdubbeld. Hier kom ook jij kijken!