Menu Close

AWL Techniek, Harderwijk

Een comfortabel hoofdkantoor

AWL-Techniek is een bedrijf dat zich specialiseert in robotica. Het bedrijf maakt bijvoorbeeld grote robotica, robotarmen en slimme apparaten. Voor hun kantoor hebben ze gekozen voor BaOpt. Hierdoor genieten medewerkers van een comfortabel binnenklimaat.

Project

Hoofdkantoor AWL Techniek

Opdracht

Nieuwbouw hoofdkantoor

Producten

BaOpt

Opdrachtgever

Hollander Techniek

Optimale werkomgeving

Bij de keuze voor een regelsysteem was comfort een van de belangrijkste eisen voor AWL. Al gauw kwam het bedrijf op BaOpt uit, vanwege de homogene luchtverdeling. Dankzij BaOpt kunnen medewerkers namelijk genieten van goed geventileerde ruimtes zonder tocht.

Slimme zones

AWL-medewerkers kunnen per kantoor de gewenste temperatuur instellen. De kantoren hebben meerdere inblaaspunten en verschuifbare muren. Hierdoor kan de kantoorstructuur later veranderd worden. Normaalgesproken loop je dan wel tegen het feit aan dat de temperatuurregelaars opnieuw gekoppeld moeten worden. Climatics maakt het echter mogelijk de koppeling temperatuurregelaar-inblaaspunten met één druk op de knop te veranderen. Hierdoor kunnen kantoorruimtes probleemloos flexibel worden vergroot en verkleind. Het is zelfs mogelijk om één kantoor op te splitsen in meerdere kantoren!

Goed voor de medemens

Tot slot is AWL een bedrijf dat goed wil zijn voor de medemens. Naast comfort voor haar medewerkers is duurzaamheid daarom van groot belang. Het zuinige BaOpt-systeem helpt AWL met deze ambitie, door haar CO2-voetafdruk te verkleinen.