Comfort

Als we ons ergens bevinden willen we ons graag prettig voelen. Een comfortabel binnenklimaat speelt daarbij een grote rol. Wij bieden oplossingen om uw binnenklimaat aangenamer te maken.

Comfortabele gebouwen

Het is belangrijk dat er een aangenaam binnenklimaat heerst in gebouwen waar we komen. Maar wat is nou aangenaam?

Met behulp van sensoren, AI en feedback vanuit uw bezoekers kunnen wij u helpen dat vast te stellen. Vervolgens optimaliseren we uw gebouw om de gewenste omstandigheden te realiseren.

Comfortmanagement

Wat vinden uw gasten en medewerkers eigenlijk een comfortabel klimaat? Climatics Comfortmanagement kan daar achter komen!

Bezoekers kunnen via een feedbacktouchscreen aangeven hoe zij het huidige binnenklimaat ervaren. Deze gegevens worden gecombineerd met sensorgegevens over temperatuur, luchtvochtigheid, geluid en licht. Onze AI kan vervolgens in kaart brengen hoe uw klimaatinstallatie aangestuurd moet worden voor een aangename omgeving.

Comfortabel binnenklimaat

Het binnenklimaat in uw gebouw speelt een grote rol bij het realiseren van een aangename omgeving. Wij zijn gespecialiseerd in het optimaliseren van ventilatie-, verwarmings- en airconditioningssystemen voor maximaal comfort.

Dit kunnen wij doen voor nieuwe installaties, maar ook uit bestaande installaties valt er veel te halen!

Wat wij kunnen doen voor een aangenamer binnenklimaat:

  • Temperatuurverschillen minimaliseren
  • Voorkomen dat warmte naar het dak stijgt en kou aan de grond blijft
  • Tocht elimineren
  • Lucht uit uw ventilatiesysteem alle hoeken van de ruimte laten bereiken

Slimme sturing

Sensoren en AI vormen de basis van onze oplossingen. Voor een prettige omgeving is het bijvoorbeeld belangrijk dat er niet te veel CO2 in de lucht zit. In ruimtes met voldoende zuurstof voelen we ons fijner. Daarom moet er meer geventileerd worden als een ruimte gevuld wordt met meer mensen.

Bovendien wordt alle sensordata opgeslagen zodat onze AI ervan kan leren. Geen enkel gebouw is immers hetzelfde. Zo worden uw ruimtes iedere dag weer iets comfortabeler. Met data kunnen we immers meer.

  • Altijd goed geventileerde, aangename ruimtes met lage CO2-niveaus
  • Datagedreven optimalisatie met AI
  • Altijd een aangename temperatuur en luchtvochtigheid

Altijd inzicht in uw sturing

Via Climatics in uw browser of de Climatics-app kunt u uw gebouw waar u ook bent in de gaten houden en overzichtelijke rapporten downloaden.

  • Overal inzicht in real-time en historische sensorwaarden via internet
  • Rapporten gegenereerd door AI

Ga nu voor een comfortabeler gebouw

Neem contact met ons op en we kijken samen hoe we uw gebouw kunnen verbeteren.

T: 085 200 3989
E: info@acs-buildings.com