Onze smart & connected concepten

ACS ontwikkelt sterke gebouwtechnieken voor werken, leren en vrije tijd. Onze ICT-oplossingen die uw installatie volledig automatisch laten functioneren, combineren we met de kritische blik van onze engineers. Zo vormt elk concept zich perfect naar de gebruikers en het gebruik van een ruimte – met maximale energiebesparing op de koop toe.

Onderscheidend aan onze concepten:

  • zes keer per minuut logt het systeem alle metingen, wat resulteert in een zeer korte reactietijd;
  • smart grid ready;
  • geschikt voor nieuwbouw en renovatie, voor retrofit en optimalisatie.

Energieneutraal zwembad

Slim gebouwbeheer vraagt om de nauwkeurige afstelling van installaties in zwembaden en sportcomplexen. Onze hardware en software sturen strak op energiebesparing zonder afbreuk te doen aan optimale hygiëne en veiligheid.
energieneutrale-sportcomplexen
comfort-feat

Comfort management

Comfortmanagement gekoppeld aan een intelligent gebouwbeheersysteem. ICT gedreven optimalisatie voor klimaatverbetering en energiebesparing.

Fijnstof management

Een gezond binnenklimaat(systeem) houdt fijnstof buiten en de lucht fris. ACS Fijnstofmanagement is een technische oplossing voor fijnstofreductie.

fijnstof-buizen

Frisse scholen

In een frisse school leren leerlingen beter. Bovendien denkt een slimme school mee met de mensen in het gebouw dankzij big data-analyse en feedback. Elke dag wordt een slimme school efficiënter en comfortabeler.

Comfortabele kantoren

In een modern kantoor hangt het perfecte klimaat om te werken, te vergaderen en te ontspannen. Door intelligente automatisering van klimaat- en andere technische systemen realiseert het gebouw bovendien fikse energiebesparingen.
comfortabele-kantoren
geintegreerde-woonwijken

Geïntegreerde wijken

Wonen in een huis dat onderdeel is van een smart grid? Huizen, wijken en bedrijfsterreinen wekken steeds vaker hun eigen energie op. Slimme ICT coördineert energievraag en -aanbod en verwerkt daarbij ook real-time data van bijvoorbeeld luchtkwaliteit, mobiliteit en energiepieken.