Skip to main content

Probeer Climatics

Bent u klaar om te ervaren hoeveel u echt kunt besparen op uw energiekosten?

Wij bieden u nu de kans om dit zelf te ontdekken met onze proefinstallatie. Voor een eenmalige investering van slechts €2.499, garanderen wij u niet alleen inzicht in de efficiëntie van uw systeem en het waarom achter uw energieverbruik, maar ook een gedetailleerde terugverdiencalculatie van onze oplossing.

Installatie en Start van de Proefperiode

De installatie van het Climatics-systeem is eenvoudig en snel; binnen vier weken is het systeem operationeel. Vervolgens start een proefperiode van zes weken, waarin de kracht van Climatics volledig tot uiting komt. Tijdens deze periode wordt ook uw energieverbruik continu gemonitord.

Monitoring en Rapportage

Na de installatie ontvangt u een zeer uitgebreid monitoringrapport. Dit rapport biedt u inzicht in uw huidige energieverbruik, maar ook op de efficiëntieverbeteringen en de besparingen die u kunt realiseren door het gebruik van Climatics. De data en inzichten uit dit rapport zijn essentieel om weloverwogen beslissingen te nemen over energiebesparingen binnen uw organisatie.

Besparing- en Terugverdiencalculatie

Aan het einde van de proefperiode verschaffen we een onderbouwde besparing- en terugverdiencalculatie. Deze berekening laat zien hoe snel uw investering zichzelf terugverdient door de gerealiseerde besparingen.

Risicovrije Investering

We staan zo sterk achter ons product dat we een unieke garantie bieden: indien de proefinstallatie niet aantoont dat er besparingspotentieel is, krijgt u 100% van uw investering terug. Dit maakt uw besluit om Climatics te proberen geheel risicovrij.

Ontdek zelf hoe Climatics u kan helpen om efficiënter om te gaan met energie en substantieel te besparen. De eerste stap naar een duurzamere en kostenbesparende toekomst begint hier.

direct starten

Start met een proefinstallatie, ervaar de kracht van Climatics en ontdek de exacte besparingsmogelijkheden.

  • Installatie binnen 4 weken, proefperiode van 6 weken.
  • Zeer uitgebreid monitoringrapport
  • Onderbouwde besparing- en terugverdiencalculatie.
  • Eenmalige investering: € 2.499 euro
  • Geen besparingspotentieel is 100% restitutie van de investering.
Start met een proefinstallatiemeer over de proefinstallatie
meer weten?

Climatics eerst in het echt zien? Plan direct een demo met een product expert