Menu Sluiten

Climatics voor installateurs

Hoe ontwikkelt u zich als installateur in de tijd van Big Data en Artificiële Intelligentie? Met steeds meer ICT zijn gebouwen beter te volgen en te sturen. Met het aanbieden van slimme regeltechniek kunt u zich onderscheiden in de markt.

Regeltechnische software in uw productaanbod

Climatics is ICT-gebaseerde hardware en software voor het besturen van gebouwgebonden installaties. Climatics is een multi-user platform. Samen met u legt ACS de installatie vast in Climatics en de regeltechnische software. U hoeft slechts de hardware te installeren bij uw klant.

Gebouwinstallaties upgraden

Climatics is zeer geschikt om oude installaties te upgraden. Gedwongen dure, nieuwe hardware plaatsen is daarmee overbodig. Met Climatics voegt u intelligentie toe om de bestaande systemen slimmer gebruiken. Maar ook complexe klantvragen zoals het managen van luchtkwaliteit of het verzamelen van individuele gebruikersfeedback over binnenklimaat en comfort is snel en goed te realiseren met Climatics.

Sterke afname installatietijd

Met het koppelen van een laptop ziet u of uw monteur in een oogwenk of alles goed gemonteerd is en volgens plan verloopt. Eventuele montagefouten signaleert het systeem direct en kunnen eenvoudig verholpen worden. Geen ingewikkelde (I/O) tests dus en een sterk verkorte installatietijd. De kans op fouten is beperkt tot een minimum.

Met Climatics verbetert u uw product en service, werkt u efficiënter en kunt u in uw eigen tempo omschakelen naar data-gedreven gebouwtechniek.

Opleiding en ondersteuning in regeltechniek

Kiest u voor Climatics, dan bieden wij aan om de eerste projecten geheel voor u uit te voeren. U ervaart dan zelf hoe ver de mogelijkheden van het systeem reiken en u kunt zelf heel efficiënt meer functionaliteit naar binnen halen. Stap voor stap en in uw tempo gaat ACS van leverancier van projecten, naar uw vertrouwde leverancier en kennispartner voor datagebaseerde gebouwsturing. Wij leiden uw mensen op en nemen ze mee in de wereld van Big Data en gebouwtechniek. Climatics heeft een 24/7 servicedesk en uitgebreide managementtools voor u en de gebruiker. Een ideale manier om ook service en onderhoud goed te regelen.

Uw voordelen als installatie-partner van ACS:

  • Opleiding in Climatics, Big Data en ICT
  • Projectbegeleiding
  • Kennispartner voor complexe klantvragen
  • 24/7 Servicedesk
  • Toegang tot managementtools – ook voor service en onderhoud

Meer weten over onze samenwerking met installateurs?

ACS is vertrouwd leverancier en kennispartner voor datagebaseerde gebouwsturing.