Producten

ACS is specialist op het gebied van energiebesparing, comfort en gezondheid in gebouwen. Op basis van uw situatie zoeken we graag samen met u naar de meest passende oplossing.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Een zuinige regeling met gezonde binnencondities, tenminste 20% energie besparen, een lagere CO2 uitstoot en helder hebben welke duurzame vervolgstappen, zoals zonnepanelen, logisch zijn. Het kan allemaal, sluit u (en uw gebouw!) aan bij Climatics van ACS.

Energieneutraal gebouw

Volledig energieneutraal worden? Dat kan…

Klinkt dat nog iets te ambitieus? Geen probleem. Ook voor het zetten van de eerste stappen om energie te besparen helpen wij u graag. Er valt in de meeste gevallen namelijk al veel te winnen zonder grote investeringen. Neem gerust contact met ons op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden voor uw organisatie.

 

Comfort

Een gebouw waarin uw personeel en uw gasten zich prettig voelen. Het begint bij luchtbehandeling. Met oplossingen om een tochtvrij klimaat te realiseren, temperatuurverschillen elimineren en andere slimme software kan ACS uw gebouw comfortabeler maken.

Gezondheid

Ieder jaar sterven mensen aan de gevolgen van luchtvervuiling. Denk hierbij bijvoorbeeld aan fijnstof. Ook kunnen mensen zich beter concentreren in ruimtes met lage CO2-niveaus. Met sensoren en slimme systemen maken wij uw gebouw gezonder.

Ook met betrekking tot het tegengaan van besmettingen met het coronavirus bieden wij oplossingen. Neem contact met ons op en we kijken samen naar de mogelijkheden.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor u?

Neem contact met ons op en we kijken samen hoe we uw gebouw kunnen verbeteren.

T: 085 200 3989
E: info@acs-buildings.com