Skip to main content

‘s Werelds beste gebouwbeheertechniek komt uit Nederland

Tientallen jaren ervaring in het ontwerpen, realiseren en aansturen van gebouw-gebonden installaties hebben we gekoppeld aan de beste ICT-ers, AI-engineers en werktuigbouwkundigen met echte praktijkervaring. Het resultaat is het beste gebouwbeheersysteem in de markt.

Groningse nuchterheid vervat in de beste software en hardware ter wereld

ACS is een unieke combinatie van decennia lange ervaring in de installatietechniek gecombineerd met frisse kennis van ICT, Machine learning. Met de wereld als speelveld ontwikkelen we vanuit Groningen het beste platform voor gebouwbeheer in de wereld.

Alles is Linux based en volgens Haystack vormgegeven, ingebed in een netwerk met de hoogste security standaarden. Vormgegeven in intuïtieve software voor gebouwbeheer en grid optimalisatie.

Play Video

Ontdek climatics in 90 seconden

We zijn jong, snel groeiend, internationaal georiënteerd bedrijf met mensen met een passie voor een betere wereld. Samen met onze drie dochterbedrijven spelen we Champions League voor een betere wereld.

Meedoen of meer weten ? Het start met een kop koffie.

Optimale ondersteuning

U heeft uw gebouw om te leren, te sporten, te zorgen en veel meer. Wij zorgen dat uw gebouw dit optimaal ondersteunt tegen de laagst mogelijke kosten. Wij brengen inzicht en grip en met onze tools en services comfort en lage kosten. Of het nu gaat om een museum van wereldfaam of een lokaal zorgcentrum, onze mensen en systemen zijn er voor u.

Door zelf onze klanten integraal te bedienen houden we onszelf scherp, maken we de beste software en zetten we een standaard voor onze partners. In Nederland en in de wereld.

Onze software is bedoeld om te delen. Met professionals in de gebouwde omgeving die hun eigen kwaliteiten willen koppelen aan de beste software. Geen gesloten systemen meer maar direct zelf aan de slag, indien u wilt onder eigen naam & logo.

Met Climatics als Software-as-a-Service kunt u direct aan de slag en bouwt u uw eigen propositie met alle kennis en kwaliteiten van Climatics. Volledig ontzorgd en draaiend in een optimaal beveiligde omgeving. Altijd gesteund door ons ervaren expertise centrum. Grootse ambities ? Voor klanten met meer dan 1000 projecten zorgen we voor een geheel eigen klantomgeving in uw eigen ICT omgeving.

Door het plaatsen van warmtepompen en locale opwek zijn gebouwen een belangrijk element geworden in de net-congestie problematiek. 30% van ons gebruik vindt plaats in onze gebouwen en dit percentage neemt toe. Als “Kampioen achter de meter” is ACS als geen ander in staat gebruik in balans te brengen met het net.

Voor netwerkbedrijven, energie bedrijven of collectieven zijn we een partner voor het beïnvloeden van gebruik in gebouwen.

CES, Las Vegas, USA

2023 Innovation Award “Climatics brengt gebouwbeheer in een nieuw tijdperk”

Hannover Messe 2023

Finalist, ACS brings an impressive leap forward in reducing energy usage and CO2 emission on Buildings. And, it can be used today !”

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op via onderstaande gegevens:

ACS Buildings
Sylviuslaan 5
9728 NS Groningen

(+31) 085 200 3989
info@acs-buildings.com