Menu Sluiten

ICT gedreven regeltechniek

ICT voor intelligente sturing van gebouwinstallaties. Met regeltechniek van ACS legt u de basis voor een optimaal functionerend gebouw.

De kwaliteit van een gebouw zit niet alleen in stenen, maar ook – en steeds meer – in intelligente sturing van gebouwinstallaties. We stellen hoge eisen aan gemak, comfort en de beperking van energiegebruik. Een modern gebouw voorziet hierin en speelt in op veranderende omstandigheden in bezetting, activiteiten, weer en de lokale milieusituatie. ACS Regeltechniek helpt daarbij.

Regeltechniek gebouwen

Goede sturing begint met weten. Weten hoe systemen functioneren en weten wat het daadwerkelijke gebruik en verbruik is van uw gebouw. ACS meet, regelt en legt vast. Dat loopt op tot enkele miljoenen metingen per dag. Daarbij wordt voor elke installatie – en de gehele wisselwerking tussen de installaties en het gebruik van het gebouw – de optimale inzet berekend.

Regeltechnieksoftware

Met regeltechniek van ACS legt u de basis voor een optimaal functionerend gebouw. Streeft u naar gasloos of energieneutraal? Onze software stuurt, optimaliseert en ontzorgt u zo veel mogelijk. Én: door middel van artificial intelligence analyseert onze technologie data en brengt het extra inzichten, bijvoorbeeld op individuele gebruikservaringen, comfort, fijnstofbelasting en andere vervuiling.

De voordelen van ACS Regeltechniek

  • Slimme ICT & AI voor gebouwen
  • Robuust systeem met 24/7 service
  • Snel inzicht via web of smartphone
  • Beste regeltechniek voor gasloze en energieneutrale gebouwen
  • Comfortmanagement met individuele feedback

Wilt u ook intelligente regeltechniek?

ACS heeft volop ervaring met de nieuwbouw en renovatie van connected en smart gebouwen.