Menu Sluiten

Voor wie

Climatics werkt voor alle gebouwen, van school tot kantoor en van museum tot monument.

Het gebouw centraal

Een gemeentehuis, school of zorginstelling kan onmiddellijk profiteren van de voordelen van Climatics. Zonder aanpassingen te doen aan de huidige installatie krijgt u het inzicht en de controle die u nodig heeft, ook om aan de EMS/EBS-eisen te kunnen voldoen.

Ook andere grote gebouwen, zoals zwembaden, sporthallen, musea, kantoren en theaters kunnen hun huidige installatie verbeteren met Climatics. Het enige dat u nodig hebt, is onze Smartbase. Dit is een kleine, maar krachtige computer die de sturing van uw huidige installatie overneemt en inzichtelijk maakt.

Al meer dan 250 gebouwen in 7 landen...

Waarom meten met Climatics?

Inzicht in energieprestaties

Alle gebouwinstallaties zijn uit te lezen in Climatics. Door zeer frequente datalogging (1x per 10 seconden) ontstaat er een nauwkeurig beeld van de energieverbruik van de installaties. Met Climatics kunt u zien waar het energieverbruik vandaan komt en waar er geoptimaliseerd kan worden. Tevens is het noodzakelijk om in grotere gebouwen aan te tonen wat de energieprestaties van het gebouw zijn. Met Climatics hebt u hier een geschikte tool voor.

Installaties onderhouden

Climatics maakt al uw gebouwgebonden installaties inzichtelijk. U krijgt een compleet beeld van hoe uw installatie funtioneert. Dit is noodzakelijk om te kunnen zien waar er mogelijk onderhoud nodig is. Als een onderdeel niet meer naar behoren werkt, is dit snel opgespoord met Climatics.

Optimaliseren en besparen

Zonder uitgebreide metingen kunt u niet zien waar het energieverbruik vandaan komt. Inzicht hierin is het eerste wat u nodig hebt om tot meer efficiëntie te komen. Climatics geeft dit inzicht, en geeft u controle over het energieverbruik van uw installatie. Climatics heeft tevens uitgebreide mogelijkheden om met behulp van intelligente regelingen uw energieverbruik drastisch te verlagen. Hierbij kijkt Climatics bijvoorbeeld naar de bezetting van het gebouw en de weersverwachting. 

Slimme opdrachtgevers

Verbeter uw gebouw met Climatics

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van Climatics in uw gebouw? Neem gerust contact met ons op.